Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Je eerste job én € 1000 als afstudeercadeau?

Je zit in je laatste jaar verpleegkunde, bruist van het talent en popelt om het verpleegveld te veroveren. Als projectverpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je draait actief mee in bevlogen teams en switcht soepel tussen talloze afdelingen. Teken nu en ontvang een afstudeercadeau van € 1000!

Lees meer

Bring a friend en verdien € 500!

Een financieel extraatje op het einde van de maand? Dat is altijd welkom! En wij hebben goed nieuws voor jou, want een mooie premie ligt binnen handbereik. Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op € 500. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Lees meer

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

SGS verhuist naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen

Onze klant SGS verhuist zijn klinische onderzoeksunit naar een spiksplinternieuw gebouw gelegen naast de E19 snelweg. De samenwerking met het UZA biedt naast modernisering en verhoogde bed capaciteit, tal van nieuwe werkkansen!

Ontdek ze hier

Great Place to Work?  Express Medical strikes again!

The word is out: Met veel trots ontvangt de Unique Starbrand, waarvan Express Medical deel uitmaakt, het certificaat van Great Place to Work! Dit met de hoogste score ooit! Een belangrijke bekroning, die bevestigt dat onze collega’s zich goed voelen op de werkvloer, ook in uitdagende coronatijden. Fier op onze teams!

Lees meer

Waarom jij een superheld bent

Je staat met beide voeten stevig in het verpleegveld. Een job die je dagelijks uitvoert met veel enthousiasme en expertise! Zelfs de coronacrisis schrikte jou niet af. Al meer dan een jaar lang kijken we vol bewondering naar je eindeloze veerkracht en doorzettingsvermogen. Daarom willen we je op deze Dag van de Verpleegkundige oprecht bedanken...

Lees meer

Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Express Medical

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Express Medical schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?