Gloednieuwe kantoren en extra jobs
bij Express Medical!

Het gaat hard voor Express Medical. We groeien en bloeien razendsnel in kantoren, in aanbod én in mensen. Dit jaar nog opent Express Medical extra kantoren waarvoor we nieuwe, straffe medewerkers zoeken! Zo trekken we resoluut de kaart van een persoonlijke én lokale aanpak. Heb jij de punch en pit om die groei mee te realiseren? Ben je nieuwsgierig naar alle troeven van onze uitbreiding?

Lees meer >>Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Oproep aan onze helden: geef je beschikbaarheden voor december door

De helden van de zorg in deze uitdagende tijden ondersteunen? Wij kunnen je superkrachten goed gebruiken! Geef je beschikbaarheden voor december door en ontvang een leuk cadeau vanaf 3 afgewerkte shifts of opdrachten.

Lees meer

Bring A Friend en ontvang een Zalando cadeaubon t.w.v. € 100 incl. btw!

Een leuk cadeautje ontvangen omdat je een vriend aan het werk zet? Dat is dubbele winst, niet?  Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op een cadeaubon van Zalando t.w.v. € 100 incl. btw. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Lees meer

Je eerste job én € 1000 als afstudeercadeau?

Als projectverpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je draait actief mee in bevlogen teams en switcht soepel tussen talloze afdelingen. Teken nu en ontvang een afstudeercadeau van € 1000!

Lees meer

Great Place to Work?  Express Medical strikes again!

The word is out: Met veel trots ontvangt de Unique Starbrand, waarvan Express Medical deel uitmaakt, het certificaat van Great Place to Work! Dit met de hoogste score ooit! Een belangrijke bekroning, die bevestigt dat onze collega’s zich goed voelen op de werkvloer, ook in uitdagende coronatijden. Fier op onze teams!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?