Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Dringend verpleegkundigen & zorgkundigen gezocht!

Door toedoen van de huidige noodsituatie vliegt het aantal aanvragen voor verpleeg- en zorgkundigen snel de hoogte in. Bij Express Medical zetten we mee alles op alles om hulp te verlenen aan al wie het momenteel broodnodig heeft. Heb jij de komende dagen nog geen opdracht en wil je je samen met andere collega's inzetten voor de strijd tegen Covid-19? Geef ons dan zeker een seintje. Ook niet-Express Medical medewerkers zijn uiteraard meer dan welkom!

Zorg jij mee voor ons land? Contacteer je dichtsbijzijnde kantoor voor meer info.

Onze Kantoren

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

De helden van onze samenleving  

Op de Dag van de Verpleegkundige schieten woorden tekort. Jullie verdienen standbeelden, medailles en lofbetuigingen en er is maar één ding dat we oprecht en vol bewondering kunnen zeggen. Een welgemeende DANK U WEL, een dikke MERCI, een overtuigde THANK YOU en een hartelijke GRACIAS. Nu meer dan ooit.

Lees meer

Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Express Medical

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Express Medical schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Lees meer

Met een leuk paar sneakers naar je nieuwe job

Kom werken als projectverpleegkundige voor Express Medical en ontvang een gratis paar sneakers om extra kleur te geven aan jouw werkdagen.

Meer Info

We stay open!

De vakantieperiode staat voor de deur, wij blijven intussen open om je bij te staan in je zoektocht naar een job! De zomermaanden zijn het ideale moment om van job te veranderen. Spring gerust eens binnen om jouw dossier helemaal in orde te maken. Wij kunnen je info en advies bieden over jouw loopbaan en je toekomstperspectieven. Zo ben je helemaal klaar om er terug in te vliegen!  Je vindt hier de vestiging in jouw buurt en de contactgegevens van je plaatselijke consultant. Je kan ons contacteren per telefoon of mail of je kan langskomen, op afspraak, in alle veiligheid en met respect voor de afstandsregels.

Contacteer ons

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?