Loading...

Welcome on board gift van € 1000!

Als vliegende verpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je draait actief mee in bevlogen teams en switcht soepel tussen talloze afdelingen. Teken nu en ontvang een cadeau van € 1000!

De pro’s van vliegende verpleegkundige

Je bent verpleeg -of zorgkundige en je bent op zoek naar een boeiende en afwisselende nieuwe uitdaging? Bye bye sleur en routine? Die passen niet in jouw grootse carrièreplan! Als vliegende verpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je draait actief mee in bevlogen teams en switcht soepel tussen talloze afdelingen. De comfortzone laten we mijlenver achter ons.

Een cocktail aan carrièrekansen

Je hebt je diploma bijna in handen of je hebt al enkele jaren ervaring op de teller staan? Neem het stuur van je loopbaan nù beet en grijp je kans? Door je vast contract als vliegende verpleegkundige te tekenen, duw je het gaspedaal stevig in. Je kiest voluit voor een gevarieerde job, wij voorzien je van een ambitieus loon- en groeipakket. Maar voordat je verzorgt en verpleegt op de werkvloer, trakteren wij je op een royaal ‘Welcome on board’ cadeau ter waarde van € 1000. Take your pick!

  • Een aanzienlijke reischeque… want hey, everybody deserves a break!
  • Je bedrijfswagen alvast 2 maanden eerder in handen krijgen 
  • Een IKEA-cadeaupas, om je eigen stek in te richten of je interieur te verfraaien!

Express Medical, aangenaam!

Express Medical spitst zich als HR-partner toe op de medische sector. We luisteren naar je voorkeuren, buigen ons over boeiende projecten en brengen je carrière op kruissnelheid. Maximaal mensgericht! Tijdens het hele parcours staan we paraat om je te ondersteunen, want we dragen persoonlijke begeleiding torenhoog in het vaandel.

Jouw loopbaan stevig aftrappen én tegelijkertijd een knallend cadeau opstrijken? Let’s talk! 

*Actievoorwaarden