Loading...

Cliniques universitaires Saint-Luc

Werken voor St Luc, is werken voor de toekomst van de gezondheidszorg. Maak jij mee het verschil?

Facts and figures

Het universitair ziekenhuis Saint-Luc werd opgericht in 1976. Naast haar rol als lokaal ziekenhuis, neemt Saint-Luc nog heel wat gespecialiseerde opdrachten op zich. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een ultramoderne technologische infrastructuur.

Voorts doet Saint-Luc in de hoedanigheid van academisch ziekenhuis dienst als onderwijsinstelling in de verschillende gezondheidssectoren en neemt het deel aan talrijke onderzoeksprogramma's.

De klinieken hebben 973 ziekenhuisbedden. 

Maak jij mee het verschil ?

Zin om te werken in een kwaliteitsvolle werkomgeving die gekenmerkt wordt door de nieuwste technologieën en vooruitstrevende studies? Laat ons iets weten en wij zoeken DE geschikte job voor jou.

Ook voor studenten

Bij Saint-Luc krijgen studenten verpleegkunde niet enkel de kans om bij te werken tijdens schoolvakanties, maar staan de deuren ook open in de weekends. Als student verpleegkundige kun je op een verpleegafdeling ingezet worden als zorgkundige, indien je je eerste studiejaar met succes hebt afgerond.

Express Medical in het hart van Saint-Luc

Om onze uitzendkrachten bij te staan met raad en daad, openden we 4 jaar geleden een inhouse kantoor op het eerste verdiep (route 5) van het ziekenhuis. 

Spring gerust even binnen en we kijken met plezier wat we voor je kunnen betekenen!

Openingsuren: 08u – 17u.
Contactgegevens: 02 764 10 92 | expressmedical-saintluc@uclouvain.be

Openstaande vacatures bij Saint-Luc

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.