Loading...

Help jij mee de wereld van morgen?

SGS Clinical Pharmacology Unit is reeds 30 jaar actief in het fase 1 klinisch onderzoek, waar therapeutische geneesmiddelen en vaccins getest worden op gezonde vrijwilligers. Zo is CPU momenteel ook actief betrokken in verschillende klinische studies in de strijd tegen de COVID-19 pandemie.

Hypermodern klinisch onderzoekscentrum aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen

SGS verhuisde in september 2021 haar onderzoeksunit naar een nieuw gebouw aan het UZA. De locatie ligt vlak aan de E19 snelweg, maar is ook prima bereikbaar via de A12. Een stap vooruit wat bereikbaarheid betreft dus. Naast deze optimalisatie betekent de samenwerking met het UZA nog tal van andere opportuniteiten voor de CPU. Zo wordt ook ingezet op modernisering, duurzaamheid en een verhoogde bed capaciteit, waardoor men extra studies kan uitvoeren. Meer studies betekent verder ook meer werkgelegenheid.

SGS gaat op zoek naar verpleegkundigen, zorgkundigen én laboranten om hun nieuwe unit te versterken.

Ben of ken jij iemand die heel graag zijn/haar/hun superheldencape van de kapstok haalt?
Lees dan zeker nog even verder over de voordelen die SGS te bieden heeft én solliciteer vandaag nog!

Flexibiliteit, variëteit en persoonlijke groei

Bij SGS staat afwisseling centraal. Geen enkele studie is hetzelfde. Dit houdt de uitdaging er in. Bovendien kom je in contact met vele verschillende collega’s en dit over verschillende takken (laboranten, verpleegkundigen, administratief personeel, …). 

Je uurrooster wordt opgebouwd aan de hand van jouw beschikbaarheden en persoonlijke voorkeuren. Liefst enkel ochtendshiften of eerder een voorkeur voor avond- of weekenddiensten? SGS biedt een verscheidenheid aan shiften en dit van korte of lange duur. 

Bovendien genieten de werknemers van SGS van trainingen en realistische ontwikkelingsplannen op maat. Zin om het beste uit jezelf te halen? Dan ben je bij SGS aan het juiste adres!


Openstaande vacatures bij SGS

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.