Loading...

Feest! Express Medical blaast 35 kaarsjes uit

In 2023 bestaat Express Medical 35 jaar! Om deze gebeurtenis in de bloemetjes te zetten, staan we hier graag even stil bij onze kernwaarden. Wat definieert al decennialang onze dienstverlening? Waar zetten we steeds vaker hoog op in? Hoe zorgen we voor kwaliteit én groei? Express Medical in een notendop.

Dichter, persoonlijker én op maat van de zorg

Al 35 jaar zetten we ons in om jouw hr-partner bij uitstek te zijn. Toen we in 1988 van start gingen, zag de sector er natuurlijk heel wat anders uit. Doorheen de jaren hebben we ons met volle overtuiging aangepast aan de laatste wetgevingen en evoluties. We openden nieuwe kantoren in Leuven en in Luik, en ook ons gamma aan diensten werd rijkelijk aangevuld en gevarieerd. Zo dompelen vandaag maar liefst vijf inhouse kantoren zich volledig onder in het team en de werkcultuur van onze klanten. On the spot zorgen zij voor een snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening. Daarnaast werd de focus op ‘temping onbepaalde duur’ uitgebreid met de rekrutering en selectie van gespecialiseerde profielen, met als stokpaardje onze TOD’jes. Dit zijn verpleeg -en zorgkundigen die vast in dienst zijn bij Express medical en die voor bepaalde duur bij klanten tewerk gesteld worden. Kortom, een hele reeks aan ontwikkelingen. Dit steeds op maat van datgene wat voor ons hét belangrijkste is: kandidaten, klanten én partners.

Focus op kwalitatieve groei

Bij Express Medical zetten we een persoonlijke en kwalitatieve aanpak bovenaan de agenda. Voor onze klanten en kandidaten, én natuurlijk voor onze uitzendmedewerkers. Zo schrijven we al tien jaar op rij het ISO 9001-certificaat achter onze naam. Het beste bewijs dat wij continu bouwen aan een veilige, efficiënte en risicoarme werkplek, en je verzekeren van een sterk partnership. De steun van en wisselwerking met moederbedrijf Unique zorgen voor een stevig fundament om op te blijven groeien.

Om al deze redenen hangen niet enkel in de kantoren slingers, maar zeggen we ook een welgemeende dank u wel aan al onze partners, klanten en kandidaten. Bedankt voor het vertrouwen dat we de afgelopen 35 jaar hebben gekregen.

Zin in een samenwerking met Express Medical?