Loading...

Onze cultuur

Bij Express Medical staat een persoonlijke en menselijke aanpak centraal. We ontzorgen ons over diegene die voor anderen zorgen. We gaan voor jou opzoek naar wat je graag doet, we kiezen er de mooiste zorgcarrière uit voor jou. Zo heb je niet alleen een job waar je voldoening uit haalt maar ook waar je persoonlijke groei centraal staat.

Unique in care 

Bij Express Medical staan onze mensen in voor een kwalitatieve zorgverlening met een  unieke aandacht voor klant en patiënt. Het duurzaam verbinden van zorg- en verpleegkundigen en zorgorganisaties is de kracht van Express Medical met als enige doel een permanente en kwalitatieve zorgverlening te garanderen.

Proud to be a Great Place To work 

Great Place To Work

De Starbrand Unique werd voor de 4de maal op rij bekroond tot Great Place to Work! Dit certificaat is een erkenning van de beste Belgische werkgevers en een bekroning van hun mensgerichte organisatiecultuur. Al onze merken, Unique, Express Medical, Career, Receptel, prijken op de erelijst, en dat allemaal dankzij onze medewerkers! We kunnen enkel resultaten behalen omdat we vertrouwen hebben in onze collega’s, omdat we trots zijn op wat we verwezenlijken en omdat we elke dag met plezier naar het werk gaan. 

De kandidaten die wij selecteren voor onze klanten, kunnen zich op hun beurt spiegelen aan die constructieve werkhouding.  We zijn bij Express Medical trots op ons certificaat van Great Place to Work.  We zien het als een erkenning voor de manier waarop wij samenwerken, niet alleen intern, maar ook met onze klanten en onze sollicitanten. Onze selectie motiveert ons nog meer om de ambities van onze klanten, onze uitzendmedewerkers en onze eigen organisatie te realiseren.