Loading...

Great Place to Work? Express Medical strikes again!

De bevraging is afgerond, onze medewerkers hebben zich uitgesproken. Met veel trots ontvangt de Unique Starbrand, waarvan Express Medical deel uitmaakt, het certificaat van Great Place to Work! Een erkenning die in coronatijden extra veel voor ons betekent, want ook vanop afstand deden we al het mogelijke om onze collega’s te motiveren en connecteren.

Great Place To Work

Onze organisatiecultuur onder de loep

Het jaarlijks onderzoek is een initiatief van het Great Place to Work Institute en de Vlerick Business School. In een uitgebreide enquête polsen zij naar de tevredenheid van werknemers bij verschillende bedrijven. Zijn ze fier op hun onderneming? Hebben ze blind vertrouwen in het management? Amuseren ze zich op de werkvloer? Stuk voor stuk aspecten waar wij met onze mensgerichte bedrijfscultuur maximaal op inzetten. We investeren in human capital, trakteren op boeiende opleidingen en creëren ruimte voor deugddoende ontspanning.

Tevreden teams, ook bij telewerk

Telewerken, hybride werken, strenge coronaregels, … Tijdens de coronacrisis werden we plots naar onze thuiskantoren verwezen. Daarom zochten wij volop naar manieren om zowel onze medewerkers, als de teamspirit te stimuleren: virtuele games, informele videocalls, zoete attenties aan huis … Kleine gebaren die onze collega’s duidelijk apprecieerden, en daar is dit certificaat het beste bewijs van. En we gaan verder op hetzelfde elan. In de toekomst blijven we focussen op een positieve organisatiecultuur en sterke resultaten, wél vanuit een hybride werkmodus.   

Proud to be a Great Place to Work!