YES, WE DID IT! 

In februari 2019 haalde Express Medical opnieuw het ISO audit certificaat. Hierbij voldoen we aan de nieuwe strenge ISO 9001 : 2015 norm.


Waarom is die norm nu net zo belangrijk?

Vijgen na pasen? Helemaal niet! Het nieuws is uiteraard al enkele maanden bekend, maar met de paasvakantie achter de rug, gaan wij er bij Express Medical weer volop tegenaan. De ISO norm dragen wij daarbij hoog in het vaandel. 

Het door ons behaalde ISO certificaat vormt een kwaliteitslabel dat een veilige, efficiënte en risicoarme werksfeer vooropstelt. Dankzij het behalen van deze ISO audit norm, kunnen wij aan onze kandidaten, partners en klanten een professionele samenwerking garanderen! De norm steunt op 7 kwaliteitsprincipes:

Bij Express Medical focussen we op risicoanalyses. Wij brengen dagdagelijks potentiële probleemscenario’s in kaart en dit langs het volledige parcours. Indien nodig, nemen we maatregelen. We sturen onze processen constant bij om foute scenario’s te voorkomen.

Ook de volgende jaren blijven we alles op alles zetten om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het ISO-certificaat!

We are in for the challenge!