Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Van verpleegkundige tot vlogger: neem deel aan onze wedstrijd

Als student is het niet altijd makkelijk om een studentenjob te vinden die bij je past. Is afwassen of opdienen niets voor jou? Liever leuke vlogs opnemen en monteren? Neem deel aan onze wedstrijd en word de officiële Express Medical-vlogger: dé studentenjob van jouw dromen! 

Wat houdt de studentenjob in?

Express Medical zoekt naar een enthousiaste vlogger of een straf vloggersduo om het de opleiding verpleegkunde positief in the picture te zetten: van stages, over professionele mogelijkheden, tot de zoektocht naar een eerste job. Maar je moet de content niet zelf verzinnen! Dat doen we samen in een maandelijkse brainstorm. We kiezen een leuk thema, dat jij die maand vertaalt naar vier hippe vlogs. Zo is er een duidelijke rode draad en toch meer dan voldoende ruimte om jouw creatieve ding te doen.

Wie zoeken we?

Voor deze unieke studentenjob zoeken wij een student verpleegkunde. Je beschikt over creatieve hersenkronkels, praat vlotjes voor de camera en goochelt moeiteloos met de verschillende socialemediakanalen. Een grote fanbase op Instagram of TikTok is niet nodig: tonnen goesting, een flinke portie authenticiteit en de juiste vaardigheden om een vlog te filmen en te monteren, zijn veel belangrijker.

Hoe neem je deel aan de vlogwedstrijd?

Ben jij de geknipte student om ons uithangbord te worden? Bewijs dat je alle troeven in huis hebt met een allereerste coole vlog rond de invalshoek ‘Tell us you’re a student verpleegkunde without telling us you’re a student verpleegkunde’. Bezorg ons jouw video. Geef gerust jouw socialemediaprofielen mee, maar dit is geen must. Nadien maken we een selectie van studenten die op gesprek mogen komen. 

Sta je te trappelen om een studentenjob als vlogger uit te oefenen? Wij zijn nu al benieuwd naar jouw inzending. Heel veel succes!