Loading...

Ik zoek personeel

Na 35 jaar hebben we de kneepjes van het vak wel onder de knie. Express Medical biedt verschillende oplossingen voor jouw bedrijf.  We rekruteren & selecteren de medewerkers die een match vormen met jouw bedrijf. Heb je een groot aantal werkkrachten nodig? Dan bieden we ook de formule inhouse consulting aan.

Dit vinden klanten van Express Medical

Feedback is key om onze service te blijven optimaliseren. Daarom verstuurden we een tevredenheidssurvey, die peilde naar hun mening. Maar liefst 96,84 % van de respondenten zou Express Medical aanbevelen bij collega’s of andere bedrijven. Lees het artikel en ontdek waarom onze dienstverlening zo hoog scoort.

STAFFA en My Express Medical | Digitale portalen voor maximale efficiëntie

Administratie en planning namen soms meer tijd in beslag dan dat we wilden. Daarom ontwikkelden we voor beide doelgroepen een portaal dat deze taken digitaliseert en centraliseert. Deze platformen maken gratis deel uit van onze dienstverlening en verhogen de efficiëntie. Het gevolg? Klanten en consulenten besparen massa’s tijd. En de ruimte die vrijkomt in de agenda’s van onze collega’s benutten ze om bedrijven in de zorgsector nog beter te ondersteunen. Alleen maar voordelen!

Digitale Portalen
Medical Select

Specialisatie op maat

Daar waar Express Medical zich toespitst op korte opdrachten, staat bij Medical Select de lange termijn opdracht (minimaal 1 maand) centraal. Zodoende biedt Medical Select een reeks oplossingen: voor een contract van bepaalde duur, voor een specifiek project, voor een vaste aanwerving of voor het zoeken naar kritieke of gespecialiseerde functies.

Troeven voor een vlotte samenwerking

Express Medical is dé specialist in werving & selectie van medisch personeel dankzij:

  • Databanken met relevante profielen uit de medische sector
  • Pre-screening van cv’s, diploma’s en vaccinatieboekjes
  • Competentietesten
  • 24/7 permanentiedienst
  • Innoverende tools voor vlotte administratie 
Contacteer