Loading...

FPC Gent en FPC Antwerpen zoeken gemotiveerde medewerkers

FPC Gent en FPC Antwerpen zijn forensisch psychiatrische centra voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden. In FPC Gent verblijven 264 mannelijke patiënten. In FPC Antwerpen verblijven 182 patiënten, zowel mannen als vrouwen. Beide centra leveren zorg op maat in een klinische setting.

Fpc Image

Over FPC Gent & FPC Antwerpen 

FPC Gent & FPC Antwerpen hebben als missie het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken. Het therapeutisch aanbod is inhoudelijk sterk, wetenschappelijk onderbouwd en heeft een breed gamma op vlak van behandeling, werken, leren, sporten en animatie. 

Naar welk doel werkt men toe?  

Het uiteindelijk doel van de behandeling is het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delictgedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een veilige en verantwoorde terugkeer van de patiënten naar de maatschappij of naar een minder beveiligde vervolgvoorziening mogelijk wordt. Behandelen en beveiligen gaan hierbij hand in hand.

FPC en Express Medical  

Wij zijn voor beide centra dringend op zoek naar een groot aantal verpleegkundigen en therapeutisch assistenten die elke dag alles in het werk willen stellen om kwalitatief hoogstaande en veilige zorg te bieden en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Ben jij geknipt voor een job bij FPC Gent of FPC Antwerpen? 

Getuigenissen van Jessie en Kim

Enkele voordelen: 

  • Evenwichtige uurroosters (inspraak mogelijk)
  • Keuze met betrekking tot nachtwerk
  • Diverse ontplooiingskansen
  • Een ruim pakket extralegale voordelen (waaronder maaltijdcheques, hospitalisatie- en een uitgebreide groepsverzekering)
  • Aangename en moderne werkomgeving waar teamspirit, respect en de patiënt voorop staan
  • Werk dicht bij huis
Fpc Gent

Openstaande vacatures bij FPC

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.