Vergroot ons team en ontvang een 
Zalando cadeaubon t.w.v. € 100!

Een leuk cadeautje ontvangen omdat je een vriend aan het werk zet? Dat is dubbele winst, niet? Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op een cadeaubon van Zalando t.w.v. € 100 incl. btw. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Ik doe mee!

Verpleegkundige zijn, doe je met hart en ziel. Het is een job waarvoor je in de wieg gelegd bent. Ken jij iemand die enthousiast wil verzorgen en verplegen? Een toekomstige collega die op zowel op interimbasis als op projectbasis werkt bij verschillende klanten? Dat is éxact het talent dat wij zoeken.

Vergroot ons team en ontvang een Zalando cadeaubon t.w.v. € 100 incl. btw

Met onze ‘Bring a friend’ actie willen wij ons team van zorg -en verpleegkundigen flink versterken. Wij zoeken zorgkundigen, zorgkundigen met een penta+ en verpleegkundigen! En jij kan ons helpen! Is jouw tante een fantastische verpleegster of zorgkundige? Staat je beste vriend garant voor de beste zorgen? Zou je schoonzus, buurman of studiegenoot een enorme aanwinst zijn? Super, laat het ons zeker weten. Als we jouw connectie effectief aanwerven, belonen we je graag voor de moeite met een cadeaubon t.w.v. € 100 incl. btw*.Sounds like a plan?

Hoe kan je deelnemen?

Duik in je netwerk en richt onze radar op het perfecte profiel. Vul onderstaande formulier in voor 31/12/2022 om jouw kandidaat voor te stellen. Daarna gaan wij razendsnel over tot actie. We contacteren je friend en buigen ons over een mogelijke samenwerking. Is er een match? Je connectie kan rekenen op een boeiende job met veel variatie. Jijzelf ontvangt een cadeaubon t.w.v. € 100 incl. btw * en wij vergroten ons team. Everybody happy!

Stel jouw kandidaat voor >>

*Actievoorwaarden

Resultaten tevredenheidsenquête

Wist je dat 94% van de huidige project verpleegkundigen uitermate
tevreden zijn over de samenwerking met Express Medical?
Bekijk hier de rest van de resultaten van onze enquête!

Bekijk resultaten