Loading...

Ken jij straf verpleegtalent?
Let us know en verdien een waardebon!

Heeft je beste vriend(in) nood aan een nieuwe professionele uitdaging? Misschien geef jij hen wel het juiste duwtje in de rug … Met de ‘Bring a friend’-actie bezorg je mensen uit je netwerk een fantastische zorgopportuniteit en strijk je zelf een mooie cadeaubon op.


Express Medical zoekt zorgpersoneel …

Dag in, dag uit engageer jij je voor de volle 100 % om elke patiënt de beste zorgen te bieden. Maar zelfs de meest gedreven teams kunnen wel wat versterking gebruiken, Daarom speurt Express Medical vastberaden naar verpleegkundigen en zorgkundigen (al dan niet met een PentaPlus-certificaat). Zit het juiste profiel toevallig in jouw netwerk? Is jouw schoonzus, buurman of sportbuddy dé persoon die we zoeken? Let us know en doe je connectie een frisse carrièrekans cadeau!

… en strooit met cadeaubonnen

Maar ook voor jou zit er misschien wel een extraatje in … Stel een straffe kandidaat aan ons voor, wij nemen heel graag contact op. Als we jouw friend effectief in dienst nemen en de samenwerking minstens 100 uur succesvol verloopt, trakteren we je op een cadeaubon ter waarde van € 100 die je bij verschillende webshops/winkels kan gebruiken. Daarmee mag je je laten gaan tijdens een heerlijke online shoppingsessie

Denk je spontaan aan een kennis die deze carrièrekans verdient? Breng ons in contact met enthousiast verpleegtalent, wij doen de rest!

Resultaten tevredenheidsenquête

Wist je dat 94% van de huidige project verpleegkundigen uitermate tevreden zijn over de samenwerking met Express Medical?
Bekijk hier de rest van de resultaten van onze enquête!