Bring A Friend en verdien € 500!

Een financieel extraatje op het einde van de maand? Dat is altijd welkom! En wij hebben goed nieuws voor jou, want een mooie premie ligt binnen handbereik. Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op € 500. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Ik doe mee!

Verpleegkundige zijn, doe je met hart en ziel. Het is een job waarvoor je in de wieg gelegd bent. Ken jij iemand die enthousiast wil verzorgen en verplegen in kader van een langdurige opdracht? Een toekomstige collega die op projectbasis werkt bij verschillende klanten? Dat is éxact het talent dat wij zoeken.

Vergroot ons team en verdien € 500

Met onze ‘Bring a friend’ actie willen wij ons team van projectverpleegkundigen flink versterken. En jij kan ons helpen! Is jouw tante een fantastische verpleegster? Staat je beste vriend garant voor de beste zorgen? Zou je schoonzus, buurman of studiegenoot een enorme aanwinst zijn? Super, laat het ons zeker weten. Als we jouw connectie effectief aanwerven, belonen we je graag voor de moeite met een premie van € 500*. Sounds like a plan?

Hoe kan je deelnemen?

Duik in je netwerk en richt onze radar op het perfecte profiel. Vul dit formulier in voor 31/12/2021 om jouw kandidaat voor te stellen. Daarna gaan wij razendsnel over tot actie. We contacteren je friend en buigen ons over een mogelijke samenwerking. Is er een match? Je connectie kan rekenen op een boeiende job met veel variatie. Jijzelf ontvangt een premie van € 500* en wij vergroten ons team. Everybody happy!
*Actievoorwaarden

Resultaten tevredenheidsenquête

Wist je dat 94% van de huidige project verpleegkundigen uitermate
tevreden zijn over de samenwerking met Express Medical?
Bekijk hier de rest van de resultaten van onze enquête!

Bekijk resultaten