Gratis naar de film dankzij Express Medical

Als student verpleegkunde houd je een heleboel bordjes in de lucht. Je combineert leerrijke stages met boeiende vakken en een pittige bachelorproef. Maar ruimte voor ontspanning is minstens even belangrijk! Daarom stuurt Express Medical je gratis naar de film… uiteraard met popcorn en een drankje dabei!

Schrijf je in voor de gratis filmavond 

Op donderdag 28 oktober om 20u opent Kinepolis Gent de bioscoopdeuren, exclusief voor studenten verpleegkunde. Express Medical trakteert je op de filmtopper . En wat voor eentje! Je kan als één van de eerste de opener van het Filmfestival van Oostende zien: “Red Sandra” vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart, een verhaal dat 10 jaar geleden de media en de publieke opinie in België en ver daarbuiten beroerde. William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra (6) lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het gezin stort in elkaar. De vader weigert de hoop op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie.

En dat allemaal met een fris drankje en knapperige popcorn!

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij sturen je gratis ticket jouw richting uit. Breng je graag je studiegenoten mee? Sure, spread the word! Maar wees snel want vol = vol!

Ik schrijf me in >>

Heb je al plannen op 28 oktober? Niet getreurd, want in 2022 staan er nog enkele filmavonden op de agenda.
Vul zeker het formulier in om als eerste op de hoogte te zijn!

Word projectverpleegkundige dankzij Express Medical

Express Medical heeft nog meer te bieden dan gratis filmtickets. Wat dacht je van een eerste job als projectverpleegkundige? Je ondersteunt verschillende zorginstellingen, staat op allerlei afdelingen en rijgt de professionele avonturen aan elkaar. Dé manier om jouw verpleegskills in sneltempo te versterken, met de zekerheid van een vast contract in je achterhoofd.

Lees meer over projectstaffing >>