Loading...

Gratis naar de film dankzij Express Medical

Als student verpleegkunde houd je een heleboel bordjes in de lucht. Je combineert leerrijke stages met boeiende vakken en een pittige bachelorproef. Maar ruimte voor ontspanning is minstens even belangrijk! Daarom stuurt Express Medical je gratis naar de film… uiteraard met popcorn en een drankje dabei!

Schrijf je in voor de gratis filmavond 

Op 26 maart om 20u opent Kinepolis Gent de bioscoopdeuren, exclusief voor studenten verpleegkunde. Express Medical trakteert je op de filmtopper: "Mean Girls"

En dat allemaal met een fris drankje en knapperige popcorn!

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij sturen je gratis ticket jouw richting uit. Breng je graag je studiegenoten mee? Sure, spread the word! Maar wees snel want vol = vol!

Word projectverpleegkundige dankzij Express Medical

Express Medical heeft nog meer te bieden dan gratis filmtickets. Wat dacht je van een eerste job als projectverpleegkundige? Je ondersteunt verschillende zorginstellingen, staat op allerlei afdelingen en rijgt de professionele avonturen aan elkaar. Dé manier om jouw verpleegskills in sneltempo te versterken, met de zekerheid van een vast contract in je achterhoofd.