Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Dringend verpleegkundigen & zorgkundigen gezocht!

Door toedoen van de huidige noodsituatie vliegt het aantal aanvragen voor verpleeg- en zorgkundigen snel de hoogte in. Bij Express Medical zetten we mee alles op alles om hulp te verlenen aan al wie het momenteel broodnodig heeft. Heb jij de komende dagen nog geen opdracht en wil je je samen met andere collega's inzetten voor de strijd tegen Covid-19? Geef ons dan zeker een seintje. Ook niet-Express Medical medewerkers zijn uiteraard meer dan welkom!

Zorg jij mee voor ons land? Contacteer je dichtsbijzijnde kantoor voor meer info.

Onze Kantoren

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

WE ARE BACK!

Na weken van telewerk zijn we ontzettend blij jullie te mogen meedelen dat onze kantoren terug open zijn. YESSS! Maar omdat we jullie veiligheid willen garanderen en die van ons ook, vragen we jullie om op voorhand een afspraak te maken.  Zo zijn we zeker dat we alle afstand te allen tijde kunnen bewaren.

Be You, Be Safe!

Maak een afspraak

De helden van onze samenleving  

Op de Dag van de Verpleegkundige schieten woorden tekort. Jullie verdienen standbeelden, medailles en lofbetuigingen en er is maar één ding dat we oprecht en vol bewondering kunnen zeggen. Een welgemeende DANK U WEL, een dikke MERCI, een overtuigde THANK YOU en een hartelijke GRACIAS. Nu meer dan ooit.

Lees meer

U werkt als uitzendkracht en u wil in deze Coronatijden veilig en gezond blijven. Dan stelt u zichzelf vast heel wat vragen, over veiligheidsvoorschriften en preventiemaatregelen, over tijdelijke werkloosheid wegens overmacht, uw wachttijd bij tijdelijke werkloosheid, enz. We hebben heel wat van deze vragen en antwoorden hier opgelijst. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met uw vertrouwde Express Medical-contactpersoon. Hij/zij zal u indien nodig doorverwijzen naar onze preventiedienst of de juridisch dienst.

Lees Meer

Veiligheidsvoorschriften & Preventiemaatregelen

In deze coronatijd staat de veiligheid van onze klanten, medewerkers en partners altijd en overal op de eerste plaats. Net zoals jij, willen wij dat iedereen veilig en gezond blijft. Daarom is het van vitaal belang dat alle Express Medical-medewerkers de veiligheidsvoorschriften en preventiemaatregelen in de instellingen strikt volgen. Wil je graag sommige verpleegkundige handelingen wat opfrissen? 

Lees Meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?