Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Dringend verpleegkundigen & zorgkundigen gezocht!

Door toedoen van de huidige noodsituatie vliegt het aantal aanvragen voor verpleeg- en zorgkundigen snel de hoogte in. Bij Express Medical zetten we mee alles op alles om hulp te verlenen aan al wie het momenteel broodnodig heeft. Heb jij de komende dagen nog geen opdracht en wil je je samen met andere collega's inzetten voor de strijd tegen Covid-19? Geef ons dan zeker een seintje. Ook niet-Express Medical medewerkers zijn uiteraard meer dan welkom!

Zorg jij mee voor ons land? Contacteer je dichtsbijzijnde kantoor voor meer info.

Onze Kantoren

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

U werkt als uitzendkracht en u wil in deze Coronatijden veilig en gezond blijven. Dan stelt u zichzelf vast heel wat vragen, over veiligheidsvoorschriften en preventiemaatregelen, over tijdelijke werkloosheid wegens overmacht, uw wachttijd bij tijdelijke werkloosheid, enz. We hebben heel wat van deze vragen en antwoorden hier opgelijst. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met uw vertrouwde Express Medical-contactpersoon. Hij/zij zal u indien nodig doorverwijzen naar onze preventiedienst of de juridisch dienst.

Lees Meer

Belangrijke informatie m.b.t. Corona: aangepaste dienstverlening

Gezien de huidige situatie heeft Express Medical het besluit genomen om haar kantoren te sluiten en alle afspraken via telefoon, videogesprek of mail te laten doorgaan. Wij volgen hiermee de richtlijnen van de overheid en willen de veiligheid van onze uitzendkrachten, klanten en medewerkers zoveel mogelijk garanderen. U kan ons bereiken via het vertrouwde telefoonnummer en via mail. Onze medewerkers staan paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Lees Meer

Bijna afgestudeerd? Scoor hier je droomjob!

Of je nu op zoek bent naar een job als hoofdverpleegkundige, onderzoeker of liever nog even wil uittesten waar je passie ligt door aan de slag te gaan als projectverpleegkundige, Express Medical is always the answer! Wij bouwen mee aan jouw toekomst en wie weet belandt jouw foto tussen deze wall of fame.

Lees meer

Met een leuk paar sneakers naar je nieuwe job

Kom werken als projectverpleegkundige voor Express Medical en ontvang een gratis paar sneakers om extra kleur te geven aan jouw werkdagen.

Meer Info

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?