Loading...

Dit vinden klanten van Express Medical

Hoe beoordelen onze klanten ons? Dat wilden wij graag weten. Feedback is immers key om onze service te blijven optimaliseren. Daarom verstuurden we een tevredenheidssurvey, die peilde naar hun mening. Maar liefst 96,84 % van de respondenten zou Express Medical aanbevelen bij collega’s of andere bedrijven. Lees het artikel en ontdek waarom onze dienstverlening zo hoog scoort.

Elke dag engageert het Express Medical-team zich om de zorgsector optimaal te ondersteunen. Feedback van onze klanten is essentieel om onze service & kwaliteit te blijven verbeteren. Daarom verstuurden we een tevredenheidsenquête die peilde naar hun mening. 139 klanten vulden de survey in. Wat blijkt? Voor onze dienstverlening krijgen we een gemiddelde score van 4,2 op 5. Een resultaat waar we fier op zijn! Ontdek in dit artikel hoe onze klanten ons verder beoordeelden.

Tevredenheid over de service van Express Medical

Maar liefst 96,84 % van de respondenten zou Express Medical aanbevelen bij collega’s of andere bedrijven. Hét beste bewijs dat ons team het verschil maakt! Hoe we deze score behalen? Een zorginstelling begrijpen, is cruciaal om de match met de juiste kandidaat te garanderen. Hier hechten we veel belang aan en dat waarderen onze klanten. 83,18 % van de respondenten geeft aan dat hun contactpersoon de zorginstelling kent. 

Ook op andere vlakken wordt onze dienstverlening beloond. 95 % bevestigt dat onze consulenten makkelijk bereikbaar zijn tijdens de kantooruren, 92,92 % tikt aan een snel en duidelijk antwoord te ontvangen bij vragen. Voor administratie scoren we gemiddeld een 4 op 5, terwijl we voor onze communicatie beoordeeld worden met een 4,1 op 5.

Wist u dat … Express Medical ook een wachtdienst heeft na de kantooruren? Zo kunnen we snel schakelen bij dringende vragen. 

Tevredenheid over de kandidaten

Express Medical zet zich in om geschikt zorgpersoneel naar voren te schuiven, met de juiste ervaring op zak. Deze inspanningen krijgen een 4 op 5 van onze respondenten. Ook de kandidaten zelf presteren duidelijk naar behoren op de werkvloer. Zij verdienen eveneens een 4 op 5 voor hun kwalificaties en expertise. Trots op ons team! 

Waarvoor schakelen klanten Express Medical in? 

Express Medical biedt een waaier aan diensten, al blijft uitzendarbeid voor de zorgsector met voorsprong de koploper. Maar liefst 120 respondenten gaven aan dat ze ons hiervoor inschakelen. 23 deelnemers kijken naar Express Medical voor flexibele zorgprofessionals, die uiteenlopende afdelingen versterken op projectbasis. Daarnaast doen klanten een beroep op ons in hun zoektocht naar vaste werkkrachten en jobstudenten. Ten slotte maken tien respondenten gebruik van onze inhouse service, waarbij we hen matchen met de geknipte consultant. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?