Loading...
Banner Graduation Banner

Je eerste job én € 1000 als afstudeercadeau? Sla twee vliegen in één klap!

De pro’s van projectverpleegkundige

Je zit in je laatste jaar verpleegkunde, bruist van het talent en popelt om het verpleegveld te veroveren. Sleur en routine? Die passen niet in jouw grootse carrièreplan. Als projectverpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je draait actief mee in bevlogen teams en switcht soepel tussen talloze afdelingen. De comfortzone laten we mijlenver achter ons.

Teken nu en ontvang een afstudeercadeau van € 1000! 

Een cocktail aan carrièrekansen

Je hebt je diploma bijna in handen … Maar waarom zou je daarop wachten, als je het stuur van je loopbaan nu beet kan grijpen? Door je vast contract als projectverpleegkundige te tekenen, duw je het gaspedaal stevig in. Je kiest voluit voor een gevarieerde job, wij voorzien je van een ambitieus loon- en groeipakket. Maar voordat je verzorgt en verpleegt op de werkvloer, trakteren wij je op een royaal afstudeercadeau ter waarde van € 1000. Take your pick!

  • Een aanzienlijke reischeque, om je studententijd memorabel af te sluiten
  • Je bedrijfswagen alvast 2 maanden eerder in handen krijgen
  • Een IKEA-cadeaupas, om je eerste eigen stekje in te richten

Express Medical, aangenaam!

Express Medical spitst zich als HR-partner toe op de medische sector. We luisteren naar je voorkeuren, buigen ons over boeiende projecten en brengen je carrière op kruissnelheid. Maximaal mensgericht! Tijdens het hele parcours staan we paraat om je te ondersteunen, want we dragen persoonlijke begeleiding torenhoog in het vaandel.

Jouw loopbaan stevig aftrappen én tegelijkertijd een knallend cadeau opstrijken? Let’s talk!
*Actievoorwaarden