Loading...

Extraatje nodig voor je spaarvarken?

Nog even en de examens zijn achter de rug. Een heerlijke welverdiende zomervakantie in het verschiet. Nu nog die ideale zomerjob vinden...

Spaarvarken

We got your back!

Droom jij ook al weg van festivals, reisjes met vrienden en een leuke nieuwe zomergarderobe, maar zoek je nog naar dat financieel duwtje in de rug? Express Medical is jouw oplossing bij uitstek. Dankzij tal van vacatures bij verschillende topwerkgevers zoeken onze consultants met plezier de geschikte zomerjob uit voor jou.

Schrijf je nu in en ga fluitend de zomer tegemoet.

Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan? Schrijf je hier online in of ga langs in één van onze kantoren. Voor je het weet, ben jij niet enkel een mooie spaarcent, maar ook weer een extra ervaring rijker. Die jobervaring als student is bovendien een echte troef op je CV en geeft je een voetje voor wanneer je later gaat solliciteren. 

Nog energie over na de zomer?

Fantastisch! Bij Express Medical zoeken wij het hele jaar door studenten. Een vaste bijbaan om maandelijks wat geld te verdienen of flexibel bijklussen bij verschillende partners? The sky is the limit.