Loading...

STAFFA en My Express Medical | Digitale portalen voor maximale efficiëntie

Elke dag opnieuw legt Express Medical de kwaliteitslat hoog. Dat houdt ook in dat we steeds zoeken naar manieren om onze klanten en kandidaten nog meer te ontzorgen. Administratie en planning namen soms meer tijd in beslag dan dat we wilden. Daarom ontwikkelden we voor beide doelgroepen een portaal dat deze taken digitaliseert en centraliseert. Deze platformen maken gratis deel uit van onze dienstverlening en verhogen de efficiëntie. Het gevolg? Klanten en consulenten besparen massa’s tijd. En de ruimte die vrijkomt in de agenda’s van onze collega’s benutten ze om bedrijven in de zorgsector nog beter te ondersteunen. Alleen maar voordelen!

We schoven aan tafel met Lien Declercq, Assistent Unit Manager Mid Office*, en Iris De Decker, Business Process Manager, voor een dubbelinterview over de grensverleggende portalen. 

*Mid Office is onze administratieve cel. Dit team is gespecialiseerd in administratie en kent de regels van het sociaal recht als haar broekzak. Dankzij hun ondersteuning kunnen de consulenten in onze kantoren focussen op hun kerntaak, namelijk het rekruteren.

Ontvangt u graag meer informatie over onze innovatieve portalen? Wij geven u met plezier meer uitleg over hun werking.