Cliniques universitaires Saint-Luc

Express Medical heeft sinds januari 2016 een kantoor op de site van de Cliniques universitaires Saint-Luc zelf. Vandaag versterken we onze positie als HR-expert en -partner verder met een efficiënte samenwerking met het ziekenhuis.


Wat doen we?

Een toegewijd team van consultants is er elke dag aanwezig van 8 tot 17 uur op de eerste verdieping van de Cliniques universitaires Saint Luc (route 5). Zij staan in voor het beheer van de tijdelijke verpleegkundigen, paramedische beroepen en studenten. Kom ons ontmoeten! 

Waarom werken we daar ter plaatse?

We verwelkomen en begeleiden er onze tijdelijke krachten en kandidaten rechtstreeks op de werkvloer. Zo kunnen we ook perfect inspelen op de personeelsbehoeften van de Cliniques universitaires Saint-Luc. 

Het project loopt intussen iets meer dan 4 jaar. Daaruit blijkt dat ons partnerschap ook effectief werkt. Elke betroffen organisatie legt zich toe op haar hoofdactiviteit. Bovendien worden de specifieke sterktes van elke partij optimaal ingezet met het oog op de beste resultaten en hoogwaardige oplossingen voor de drie partijen.

Wat is de filosofie van Express Medical?

De behoeften van elke partij nauwkeurig aanhoren, begrijpen en beantwoorden met een oplossing ‘op maat’. En dit alles met de nodige vakkundigheid en bedrevenheid. 

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je je graag inschrijven in ons in-house kantoor? Stuur een e-mail naar expressmedical-saintluc@uclouvain.be of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 02 764 10 92.


Neem contact op met je Express Medical-kantoor

Wij hebben 0 jobs voor jou gevonden.

Geen resultaten gevonden