Loading...

Alles over AZ Jan Portaels

Bij AZ Jan Portaels in Vilvoorde kan u terecht voor een kwalitatief zorgaanbod in een ziekenhuis waar alles om mensen draait. Oog voor de patiënt, oog voor alle medewerkers en een goed team, is iets waar AZ JP achter staat. AZ Jan Portaels is constant op zoek naar nieuwe verpleegkundigen met een breed interesseveld die kunnen worden ingezet op verschillende afdelingen, dit zowel als bijwerkers als op lange termijn (vast).

Az Jan Portaels (1)

Werken in een dynamisch team

Het team van AZ Jan Portaels kenmerkt zich door haar dynamiek, haar leergierigheid, enthousiasme en open en directe omgeving. De vlakke structuur zorgt ervoor dat iedereen elkaar kent en er plaats is voor dialoog tussen de verschillende niveaus. 


‘Bij AZ Jan Portaels verdwijn je niet in de anonimiteit, iedereen kent iedereen’

AZ JP gelooft sterk in de kracht van een goedwerkend team en een open communicatie. De mogelijkheid tot bijleren, doorgroeien en het volgen van diverse opleidingen maakt van AZ JP een unieke en erg gegeerde werkgever. Mensen die eenmaal aan de slag gaan bij AZ JP willen nooit meer weg.

Werken in een moderne omgeving met zin voor innovatie

AZ Jan Portaels bouwt momenteel volop aan een volledig nieuw ziekenhuis om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de toekomst.

‘Werken in het AZ JP is aangenaam omdat het niet grootschalig is, de patiënt is geen nummer en de dankbaarheid van onze patiënten is enorm.’  

In de volgende decennia moet het nieuwe ziekenhuis operationeel zijn. Naast de vernieuwing op bouwvlak neemt AZ JP ook initiatief om steeds nieuwe activiteiten te ondernemen om met alle nieuwe ontwikkelingen op medisch vlak mee te zijn.

Openstaande vacatures bij AZ Jan Portaels

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.