Missie

Het is onze missie om gepast, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel te vinden zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteit; het bieden van kwalitatieve zorg aan patiënten. Wij zijn uw partner in het optimaliseren van uw operationeel beheer en uw financiële flexibiliteit. Verder coachen we verpleegkundigen doorheen hun carrière. Wij begeleiden vanaf het begin van de studies tot aan het eind van de loopbaan. Met dertig jaar ervaring in de zorgsector vinden wij de job die u niet alleen voldoening geeft, maar u ook professioneel doet groeien.

Visie

Waar zorg onder druk staat, is het vinden van duurzame oplossingen essentieel. Kwalitatieve zorg is geen vanzelfsprekendheid en mag niet worden onderschat. Het vraagt zowel menselijke als operationele kennis. Passie en professionalisme. Veeleisendheid alsook appreciatie. Express Medical houdt rekening met alle betrokken partijen en streeft samen met zorgorganisaties en verpleegkundigen naar kwalitatieve zorg voor patiënten.Onze waarden

Professioneel & meedenkend

Professioneel & meedenkend

Sinds 1988 bieden wij jou onze expertise op maat aan.

Betrouwbaar & dienstvaardig

Betrouwbaar & dienstvaardig

Een HR partner waar je echt op kan rekenen.

Mens- & resultaatgericht

Mens- & resultaatgericht

Wij luisteren open en oprecht naar jouw wensen, visies & ambities.

Passioneel & dynamisch

Passioneel & dynamisch

We vliegen erin, elke dag weer, vol energie voor elke persoon.

Innovatief & gedreven

Innovatief & gedreven

The future is now. Geen uitdaging is ons te veel.

Onze geschiedenis


Al meer dan 30 jaar uw HR partner bij uitstek

In 1988 kwam Express Medical Interim tot leven. Onze missie uitte zich meteen in de naam. Kwalitatief zorgpersoneel aanleveren op interim basis.

Onze kantoren

In 1994 deed Express haar tweede kantoor open in Luik. Niet veel later, in 2000, zagen ook Antwerpen, Gent en Charleroi het licht.

Een kers op de taart van het partnerschap dat Express Medical in datzelfde jaar aanging met de holding Creyf’s, later Solvus genaamd.

Express Medical en RGF Staffing

In 2002 vond een naamswijziging plaats. ‘Interim’ wordt weggelaten om aan te tonen dat onze service veel omvangrijker is.

Een kleine 3 jaar later wordt Solvus opgenomen door de groep RGF Staffing.

De Starbrand

RGF Staffing richtte de Starbrand Unique op.

Deze bundelt vier sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career, Receptel en sinds 2014 ook Express Medical.