Wat Express Medical doet     

Met meer dan 30 jaar ervaring, 40 medewerkers en een tiental uitzendbureaus legt Express Medical een indrukwekkend cv voor. Onze kernactiviteit?  HR-dienstverlening in de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren en projectstaffing.

https://www.unique.be/thumbnail/inline/1595/werkenbijunique-750x350-logos.jpg

Meet de Unique groep 

De Unique groep bestaat uit 5 sterke merken, elk met hun eigen focus: Unique, Unique Career, Receptel, Express Medical en Start to Work. Ze huizen onder de internationale vleugels van  RGF Staffing, een klinkende naam in het Europese hr-landschap. In België bekleedt  RGF Staffing de tweede marktpositie in onze sector en maakt deel uit van het beursgenoteerde RGF Staffing, één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld. Voldoende ervaring in huis dus!

Waarom kiezen voor een job bij Express Medical ?  

Zo’n universele groep brengt enkele pluspunten met zich mee. Het maakt van Express Medical een stabiele werkgever, die kansen biedt om bij te leren en te groeien. Hoe maken wij het verschil? Door deze voordelen naadloos te combineren met een lokale focus. Express Medical hanteert een persoonlijke aanpak, met buitengewone aandacht voor de kandidaat, de werkgever en hun samenwerking. De basis voor duurzame carrières en waardevolle partnerships!

Bij Express Medical is alles van A tot Z geregeld. Een mooi maandsalaris, afgestemd op jouw functie? Aantrekkelijke extralegale voordelen? Dubbel check! Je droomjob ligt zo voor het grijpen…

Join our team