Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Je eerste job én € 1000 als afstudeercadeau? 

Je zit in je laatste jaar verpleegkunde, bruist van het talent en popelt om het verpleegveld te veroveren. Als projectverpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je draait actief mee in bevlogen teams en switcht soepel tussen talloze afdelingen. Teken nu en ontvang een afstudeercadeau van € 1000!

Lees meer

Bring a friend en verdien € 500!

Een financieel extraatje op het einde van de maand? Dat is altijd welkom! En wij hebben goed nieuws voor jou, want een mooie premie ligt binnen handbereik. Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op € 500. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Verpleegkundige zijn, doe je met hart en ziel. Het is een job waarvoor je in de wieg gelegd bent. Ken jij iemand die enthousiast wil verzorgen en verplegen in kader van een langdurige opdracht? Een toekomstige collega die op projectbasis werkt bij verschillende klanten? Dat is éxact het talent dat wij zoeken.

Lees meer

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Podcast: Hoe kunnen we de druk van het zorgpersoneel verlichten ?

De zorgsector staat onder druk, de instroom is ontoereikend en de uitstroom uit de sector is hoog. Met de huidige coronacrisis wordt er vanuit verschillende hoeken aan de alarmbel getrokken. De politiek, maar ook de sector zelf, beseft dat er nood is aan nieuwe inzichten en ondersteuning om het personeelstekort in de zorgsector op te lossen.

Onze unit Manager Leen, gaat samen met Federgon op zoek naar een plan van aanpak.

Podcast Beluisteren

Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Express Medical

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Express Medical schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?