Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.Gloednieuwe kantoren en extra jobs
bij Express Medical!

Het gaat hard voor Express Medical. We groeien en bloeien razendsnel in kantoren, in aanbod én in mensen. Dit jaar nog opent Express Medical extra kantoren waarvoor we nieuwe, straffe medewerkers zoeken! Zo trekken we resoluut de kaart van een persoonlijke én lokale aanpak. Heb jij de punch en pit om die groei mee te realiseren? Ben je nieuwsgierig naar alle troeven van onze uitbreiding?

Lees meer >>Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Je eerste job én € 1000 als afstudeercadeau? 

Bijna afgestudeerd als verpleegkundige? Passen sleur en routine niet op jouw toekomstige carrièrepad? Als projectverpleegkundige grijp je de groeikansen beet! Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je schakelt tussen afdelingen en rijgt de ervaringen aan elkaar. Teken nu je vast contract, ontvang een afstudeercadeau t.w.v. € 1000 en sluit je studententijd gepast af.

Lees meer

Nieuw kantoor, straffe vacatures en klinkende cadeaubonnen

Het is zover: Express Medical is geland in Leuven… Een feestelijk moment, dat we niet zomaar laten passeren! Wat hebben we voor jou in petto? Een hyperpersoonlijke service, tientallen vacatures én zelfs een cadeaubon …

Lees meer

Express Medical peilt naar de waardering voor zorg- en verpleegkundigen

Iedereen streeft naar waardering in zijn job, en dat is voor zorg- en verpleegkundigen niet anders. Maar hoe ervaren ze dit in de praktijk? Naar aanleiding van Dag van de Verpleegkundige onderzochten wij in welke mate ze zich geapprecieerd voelen. Check hier de eerste resultaten!

Lees meer

Gratis naar de film dankzij Express Medical

Ben je een student verpleegkunde? Hou je van een flinke portie ontspanning, tussen de stages en studiepunten door? Express Medical trakteert op een gratis filmavond in Kinepolis Brugge op 31 mei!  Schrijf je vandaag nog gratis in.

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?