Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Bring a friend en verdien € 500!

Een financieel extraatje op het einde van de maand? Dat is altijd welkom! En wij hebben goed nieuws voor jou, want een mooie premie ligt binnen handbereik. Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op € 500. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Verpleegkundige zijn, doe je met hart en ziel. Het is een job waarvoor je in de wieg gelegd bent. Ken jij iemand die enthousiast wil verzorgen en verplegen? Een toekomstige collega die op projectbasis werkt bij verschillende klanten? Dat is éxact het talent dat wij zoeken.

Lees meer

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

De maand oktober kleurt Pink bij
Express Medical

Borstkanker is een topic dat Express Medical nauw aan het hart ligt. Elke dag krijgen tientallen vrouwen de vreselijke diagnose te horen. Al enkele jaren zijn we trotse sponsor van Pink Monday, één van de vele initiatieven van Pink Ribbon waarop de terugkeer naar de werkvloer na een langdurige afwezigheid wegens ziekte, extra in de verf wordt gezet. Daarom kleurt oktober helemaal Pink bij Express Medical. Een maand lang willen we medewerkers, klanten en uitzendkrachten sensibiliseren voor de preventie en opsporing van borstkanker. 

Lees meer

De helden van onze samenleving  

Op de Dag van de Verpleegkundige schieten woorden tekort. Jullie verdienen standbeelden, medailles en lofbetuigingen en er is maar één ding dat we oprecht en vol bewondering kunnen zeggen. Een welgemeende DANK U WEL, een dikke MERCI, een overtuigde THANK YOU en een hartelijke GRACIAS. Nu meer dan ooit.

Lees meer

Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Express Medical

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Express Medical schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Lees meer

Met een leuk paar sneakers naar je nieuwe job

Kom werken als projectverpleegkundige voor Express Medical en ontvang een gratis paar sneakers om extra kleur te geven aan jouw werkdagen.

Meer Info

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?