Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.Gloednieuwe kantoren en extra jobs
bij Express Medical!

Het gaat hard voor Express Medical. We groeien en bloeien razendsnel in kantoren, in aanbod én in mensen. Dit jaar nog opent Express Medical extra kantoren waarvoor we nieuwe, straffe medewerkers zoeken! Zo trekken we resoluut de kaart van een persoonlijke én lokale aanpak. Heb jij de punch en pit om die groei mee te realiseren? Ben je nieuwsgierig naar alle troeven van onze uitbreiding?

Lees meer >>Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Je eerste job én € 1000 als afstudeercadeau? 

Bijna afgestudeerd als verpleegkundige? Passen sleur en routine niet op jouw toekomstige carrièrepad? Als projectverpleegkundige grijp je de groeikansen beet! Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je schakelt tussen afdelingen en rijgt de ervaringen aan elkaar. Teken nu je vast contract, ontvang een afstudeercadeau t.w.v. € 1000 en sluit je studententijd gepast af.

Lees meer

Een welcome on board gift van €1000?
Yes please..

Als projectverpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Teken nu en ontvang een Een welcome on board gift van €1000.

Lees meer

Bring A Friend en ontvang een Zalando cadeaubon t.w.v. € 100 incl. btw!

Een leuk cadeautje ontvangen omdat je een vriend aan het werk zet? Dat is dubbele winst, niet?  Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op een cadeaubon van Zalando t.w.v. € 100 incl. btw. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Lees meer

Warme waardering van familie, vrienden en collega’s voor zorgpersoneel

De succesfactor van de zorgsector zijn haar gepassioneerde medewerkers. Hoe kijken ze naar hun zorgjob? Krijgen ze voldoende waardering? Express Medical ging op onderzoek uit, want wij willen onze mensen kennen om ze een mooie job, in een warme omgeving, met tal van variatie aan te bieden. Ontdek vijf hoopvolle resultaten uit onze bevraging bij 1153 Belgische zorg- en verpleegkundigen!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?