Gloednieuwe kantoren en extra jobs
bij Express Medical!

Het gaat hard voor Express Medical. We groeien en bloeien razendsnel in kantoren, in aanbod én in mensen. Dit jaar nog opent Express Medical extra kantoren waarvoor we nieuwe, straffe medewerkers zoeken! Zo trekken we resoluut de kaart van een persoonlijke én lokale aanpak. Heb jij de punch en pit om die groei mee te realiseren? Ben je nieuwsgierig naar alle troeven van onze uitbreiding?

Lees meer >>Waar ben je naar op zoek?

Je verdient een job die bij je past.
Klik op je gewenste contracttype en bekijk de vacatures.

Toppartners

Ga aan de slag bij één van onze topziekenhuizen.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal?

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Gratis naar de film dankzij Express Medical

Ben je een student verpleegkunde? Hou je van een flinke portie ontspanning, tussen de stages en studiepunten door? Express Medical trakteert op een gratis filmavond in Kinepolis Gent op donderdag 28 oktober.

Lees meer

Bring a friend en verdien € 500!

Een financieel extraatje op het einde van de maand? Dat is altijd welkom! En wij hebben goed nieuws voor jou, want een mooie premie ligt binnen handbereik. Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op € 500. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Lees meer

SGS verhuist naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen

Onze klant SGS verhuist zijn klinische onderzoeksunit naar een spiksplinternieuw gebouw gelegen naast de E19 snelweg. De samenwerking met het UZA biedt naast modernisering en verhoogde bed capaciteit, tal van nieuwe werkkansen!

Lees meer

Je eerste job én € 1000 als afstudeercadeau?

Als projectverpleegkundige blijf je niet op je honger zitten, want wij mikken op goalgetters met een gedreven mindset. Je krijgt een vast contract bij Express Medical, maar werkt voor verschillende projecten. Van ziekenhuizen, over woonzorgcentra, tot thuiszorg: je draait actief mee in bevlogen teams en switcht soepel tussen talloze afdelingen. Teken nu en ontvang een afstudeercadeau van € 1000!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?