Ik zoek personeel

Na 30 jaar hebben we de kneepjes van het vak wel onder de knie. Express Medical biedt verschillende oplossingen voor jouw bedrijf.  We rekruteren & selecteren de medewerkers die een match vormen met jouw bedrijf. Heb je een groot aantal werkkrachten nodig? Dan bieden we ook de formule inhouse consulting aan.

When hard work pays off!

YES YES YES! Het nieuwe ISO audit certificaat is binnen. Net zoals de voorbije jaren voldoen we hierbij aan de nieuwe strenge ISO 9001 : 2015 norm. Een kers op de taart na al die maanden hard werk en late uurtjes om aan alle kwaliteitsvoorwaarden te beantwoorden.    

Het door ons behaalde ISO certificaat vormt een kwaliteitslabel dat een veilige, efficiënte en risicoarme werksfeer vooropstelt. Dankzij het behalen van deze ISO audit norm, kunnen wij aan onze kandidaten, partners en klanten een professionele samenwerking garanderen!

Lees meer

Podcast: Hoe kunnen we de druk van het zorgpersoneel verlichten ?

De zorgsector staat onder druk, de instroom is ontoereikend en de uitstroom uit de sector is hoog. Met de huidige coronacrisis wordt er vanuit verschillende hoeken aan de alarmbel getrokken. De politiek, maar ook de sector zelf, beseft dat er nood is aan nieuwe inzichten en ondersteuning om het personeelstekort in de zorgsector op te lossen.

Onze unit Manager Leen, gaat samen met Federgon op zoek naar een plan van aanpak.

Podcast Beluisteren

Betrouwbaarheid, kwaliteit & snelheid

Benieuwd hoe onze partners een samenwerking met Express Medical ervaren? Naar aanleiding van ons 30 jarig bestaan, lieten we Geert Goossens GZA Ziekenhuizen aan het woord.

Kijk mee

Specialisatie op maat 

Daar waar Express Medical zich toespitst op korte opdrachten, staat bij Medical Select de lange termijn opdracht (minimaal 1 maand) centraal. Zodoende biedt Medical Select een reeks oplossingen: voor een contract van bepaalde duur, voor een specifiek project, voor een vaste aanwerving of voor het zoeken naar kritieke of gespecialiseerde functies.

Ontdek Medical Select voor jouw bedrijf

Troeven voor een vlotte samenwerking

Express Medical is dé specialist in werving & selectie van medisch personeel dankzij:

  • Databanken met relevante profielen uit de medische sector
  • Pre-screening van cv’s, diploma’s en vaccinatieboekjes
  • Competentietesten
  • 24/7 permanentiedienst
  • Innoverende tools voor vlotte administratie 
Contacteer onze sales