Ik zoek personeel

Na 30 jaar hebben we de kneepjes van het vak wel onder de knie. Express Medical biedt verschillende oplossingen voor jouw bedrijf.  We rekruteren & selecteren de medewerkers die een match vormen met jouw bedrijf. Heb je een groot aantal werkkrachten nodig? Dan bieden we ook de formule inhouse consulting aan.

Kruip in de cockpit van uw leven

Het coronavirus stelt uw onderneming én uw veerkracht stevig op de proef. Het is een heftige periode, met veel kopzorgen en twijfels. Maar moet u bij de pakken blijven zitten? Toch niet! Express Medical lanceert een verhelderende whitepaper ‘Word je eigen leider’ met tips en tricks om het stuur van uw leven met beide handen vast te grijpen. Vind uw passie en bepaal uw eigen koers. Het is nu tijd voor inzicht en actie!

Lees Meer

Binnen uw bedrijf of instelling werkt u met uitzendkrachten en u wil in deze Coronatijden dat iedereen veilig en gezond blijft. Dan stelt u zichzelf vast heel wat vragen over veiligheidsvoorschriften en preventiemaatregelen, over tijdelijke werkloosheid wegens overmacht, de wachttijd bij tijdelijke werkloosheid, het recht op een werkloosheidsuitkering van uw uitzendkrachten, enz. We hebben heel wat van deze vragen en antwoorden hier opgelijst. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met uw vertrouwde Express Medical-contactpersoon. Hij/zij zal u indien nodig doorverwijzen naar onze preventiedienst of de juridisch dienst.

Lees Meer

Coronavirus -Covid19

Wat zijn de symptomen van een Corona-besmetting? Wat als iemand van uw medewerkers ziek wordt? Welke maatregelen moet u nemen als werkgever? Allemaal vragen waar we u als Trusted HR Partner een antwoord op geven.  

Lees meer

When hard work pays off!

YES YES YES! Het nieuwe ISO audit certificaat is binnen. Net zoals de voorbije jaren voldoen we hierbij aan de nieuwe strenge ISO 9001 : 2015 norm. Een kers op de taart na al die maanden hard werk en late uurtjes om aan alle kwaliteitsvoorwaarden te beantwoorden.   

Lees meer

Betrouwbaarheid, kwaliteit & snelheid

Benieuwd hoe onze partners een samenwerking met Express Medical ervaren? Naar aanleiding van ons 30 jarig bestaan, lieten we Geert Goossens GZA Ziekenhuizen aan het woord.

Kijk mee

Specialisatie op maat 

Daar waar Express Medical zich toespitst op korte opdrachten, staat bij Medical Select de lange termijn opdracht (minimaal 1 maand) centraal. Zodoende biedt Medical Select een reeks oplossingen: voor een contract van bepaalde duur, voor een specifiek project, voor een vaste aanwerving of voor het zoeken naar kritieke of gespecialiseerde functies.

Ontdek Medical Select voor jouw bedrijf

Troeven voor een vlotte samenwerking

Express Medical is dé specialist in werving & selectie van medisch personeel dankzij:

  • Databanken met relevante profielen uit de medische sector
  • Pre-screening van cv’s, diploma’s en vaccinatieboekjes
  • Competentietesten
  • 24/7 permanentiedienst
  • Innoverende tools voor vlotte administratie 
Contacteer onze sales