Ik zoek personeel

Na 30 jaar jaar hebben we de kneepjes van het vak wel onder de knie. Express Medical biedt verschillende oplossingen voor jouw bedrijf.  We rekruteren & selecteren de medewerkers die een match vormen met jouw bedrijf. Heb je een groot aantal werkkrachten nodig? Dan bieden we ook de formule inhouse consulting aan.

Evolutie in de opleiding Verpleegkunde

Naar aanleiding van 'Dag van de Verpleegkundige' organiseerde Express Medical in samenwerking met het magazine Hospitals.be een rondetafelgesprek rondom het thema ‘evolutie in de opleiding Verpleegkunde’.

Lees hier de bijdrage

Pink Monday Congres 2019

Op 7 oktober organiseren Pink Ribbon en het RIZIV, met de steun van Express Medical, het eerste Pink Monday Congres. Starbrand Unique zal er re-integratie op de werkvloer na (borst)kanker, belichten. Verschillende gastsprekers zullen dit onderwerp vanuit hun specifieke expertise benaderen gedurende een keynote of tijdens multidisciplinaire panelgesprekken. Wij verwelkomen u hiervoor graag in Auditorium Pacheco, Pachecolaan 13, 1000 Brussel.

Meer over Pink Ribbon

Betrouwbaarheid, kwaliteit & snelheid

Benieuwd hoe onze partners een samenwerking met Express Medical ervaren? Naar aanleiding van ons 30 jarig bestaan, lieten we Geert Goossens GZA Ziekenhuizen aan het woord.

Kijk mee

Specialisatie op maat 

Daar waar Express Medical zich toespitst op korte opdrachten, staat bij Medical Select de lange termijn opdracht (minimaal 1 maand) centraal. Zodoende biedt Medical Select een reeks oplossingen: voor een contract van bepaalde duur, voor een specifiek project, voor een vaste aanwerving of voor het zoeken naar kritieke of gespecialiseerde functies.

Ontdek Medical Select voor jouw bedrijf

Troeven voor een vlotte samenwerking

Express Medical is dé specialist in werving & selectie van medisch personeel dankzij:

  • Databanken met relevante profielen uit de medische sector
  • Pre-screening van cv’s, diploma’s en vaccinatieboekjes
  • Competentietesten
  • 24/7 permanentiedienst
  • Innoverende tools voor vlotte administratie 


Contacteer onze sales