shadow

Express Medical maakt deel uit van USG People

Via USG People werken dagelijks ongeveer negentigduizend mensen bij bedrijven en instellingen op het Europese continent. Daarmee is USG People een van de grootste HR-dienstverleners in Europa, met name actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
De huidige organisatie, waarin ongeveer 6.000 mensen met elkaar samenwerken, komt voort uit Unique Uitzendburo, dat in 1972 werd opgericht in Nederland. Sinds 1997 is USG People aan de beurs genoteerd en sindsdien is de organisatie gegroeid zowel door autonome groei als door acquisities, waaronder het Nederlandse Start Holding in 2002 en het Belgische Solvus Resource Group in 2005.

Na Nederland is België een tweede thuismarkt waar USG People sinds 1989 actief is. Zowel in de Nederlandse als in de Belgische markt is USG People in omzet gemeten de op een na grootste HR-dienstverlener. In 2013 heeft USG People haar activiteiten gebundeld onder vier internationale star brands: Start People, Unique, Secretary Plus en USG Professionals

Unique groep

De Unique groep is een hr-dienstverlener die vier sterke spelers bundelt: Unique, Unique Career, Express Medical en Receptel. Het brede kennis- en dienstenplatform van de Unique groep biedt klanten een ruim aanbod hr-diensten én deskundig advies op maat.
Zoek een Express Medical kantoor in de buurt