Wit-Gele Kruis is op zoek naar gemotiveerde verpleeg- en zorgkundigen

Het Wit-Gele Kruis is een organisatie voor thuisverpleging die provinciaal georganiseerd is met een overkoepelende federatie. De diensten die behoren tot het Wit-Gele Kruis zijn: thuisverpleging en thuishulp en alarm- en zorgcentrale.


Over Wit-Gele Kruis

Wit-Gele Kruis heeft als missie patiënten de kans geven om zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier in hun vertrouwde omgeving verzorgd te worden. Ze organiseren toegankelijke, kwaliteitsvolle en menswaardige thuisverpleging (continue, gecoördineerde en georganiseerde verpleegkundige zorg) met aanvullende diensten (zorgcentrale en personenalarmering ... ) en realiseren zo individuele totaalzorg op maat.

Wit-Gele Kruis en Express Medical

Express Medical en Wit-Gele Kruis slagen samen de handen in elkaar om gepaste profielen te vinden.
De openstaande vacatures bevatten functies van verpleeg-en zorgkundigen die zowel voltijds als halftijds willen werken. Ben jij flexibel en werk jij graag in onderbroken diensten en shiften van ’s morgens en ’s avonds? Dan is een job bij het Wit-Gele Kruis voor jou weggelegd.

Spreekt een job bij het Wit-Gele Kruis jou aan?

Een job in de zorgsector is fantastisch en geeft veel voldoening. Ben jij de geknipte kandidaat voor een job bij het Wit-Gele Kruis? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures en wie weet zit jouw droomjob ertussen.

Kennen, kunnen en vaardigheden

Voor een job in de zorg is het een meerwaarde dat de kandidaat over een bachelor of HBO5 diploma verpleegkunde- en/of zorgkundige beschikt. Zo garanderen we aan onze patiënten dat ze tiptop verzorgd zullen worden. Daarnaast heb je het hart op de juiste plaats en ben je begaan met je patiënten en hun omgeving. Je overlegt met onze zorgpartners en met de familie van de patiënt indien er beslissingen moeten worden genomen, maar je werkt ook graag zelfstandig. Als medewerker van het Wit-Gele Kruis ben je bereid om je professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg.
Onze patiënten verlangen ook naar een gezellig babbeltje met de zorgverleners. Je beschikt daarom over een dynamische persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden.
Last but not least, in de zorgsector kan je niet voorspellen wat er zal gebeuren. Een portie stressbestendigheid is dus zeker van belang.