Wat is uw koers na corona? 

De coronacrisis heeft ons leven flink overhoop gegooid. De dagelijkse structuur en werkomgeving werden ingeruild voor home offices en videocalls. En ook op privévlak is de impact overduidelijk: geen familiebezoek, geen reizen, geen etentjes … The list goes on. Het is een heftige periode, met veel kopzorgen en twijfels. Maar moet u daarom bij de pakken blijven zitten? Integendeel. Dit is hét moment om de regie van uw eigen leven in handen te nemen. Vind uw passie, bepaal uw eigen koers en kijk met een positieve blik naar de toekomst.

Eén whitepaper, veel antwoorden 

Express Medical heeft een whitepaper klaar over veerkracht en uw authentieke zelf. ‘Word je eigen leider’ is van de hand van coaches Chantal Smedts en Anneliese Monden. Zij vertaalden hun expertise naar verhelderende inzichten en tips om uw eigen drijfveren te vinden. Ze delen manieren om voor uzelf te zorgen – fysiek én mentaal – en geven suggesties om uw wensen duidelijker te formuleren. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw eigen pad uit te stippelen, in lijn met wie u echt bent.

Meer veerkracht. Meer uzelf. Start nu! 

Uw authentieke leiderschap ligt binnen handbereik. Wilt u zelf aan de slag? Bent u klaar om in de cockpit van uw leven plaats te nemen? Super! Als gedreven hr-partner helpt Express Medical u met plezier om uit de startblokken te schieten. U kan onze whitepaper eenvoudig downloaden. Liever iets fysieks in handen? Dat kan ook! Vraag uw exemplaar aan en we sturen u per post een hard copy. Let’s do this, want veerkracht en persoonlijk leiderschap zijn belangrijk. Nu meer dan ooit.  

Download de whitepaper en/of vraag een hard copy aan