Express Medical tracht al sinds 1988 te zorgen voor anderen. We houden rekening met alle partijen die in het zorgproces komen kijken. Samen met zorginstanties & verpleegkundigen streven we naar kwalitatieve zorg voor patiënten. Dit doen we door innovatieve processen en onze onuitputtelijke passie voor mensen. 

Missie 

Express Medical ontzorgt zij die voor anderen zorgen met doorgedreven expertise, efficiënte processen & een onuitputtelijke passie voor mensen. 

Express Medical wil zorgorganisaties de kans bieden om ‘te verzorgen zonder zorgen’. Het is onze missie om gepast, gekwalificeerd & gemotiveerd personeel te vinden zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteit; het bieden van kwalitatieve zorg aan patiënten. Wij zijn uw partner in het optimaliseren van uw operationeel beheer en uw financiële flexibiliteit. 

Express Medical wil verpleegkundigen coachen doorheen hun carrière. Wij begeleiden u vanaf het begin van uw studies tot aan het eind van uw loopbaan.  Met dertig jaar ervaring in de zorgsector vinden wij de job die u niet alleen voldoening geeft, maar u ook professioneel doet groeien.

Visie 

Waar zorg onder druk staat, is het vinden van duurzame oplossingen essentieel. 

Kwalitatieve zorg is geen vanzelfsprekendheid en mag niet worden onderschat. Het vraagt zowel menselijke als operationele kennis. Passie & professionalisme. Veeleisendheid alsook appreciatie. Express Medical houdt rekening met alle betrokken partijen en streeft samen met zorgorganisaties en verpleegkundigen naar kwalitatieve zorg voor patiënten.