Onze historiek


Express Medical maakt deel uit van de Starbrand Unique. Unique onderscheidt zich als HR-dienstverlener door een ruim aanbod aan HR-diensten en deskundig advies op maat van uw onderneming.


Wij zijn succesvol

De groep Unique bundelt vier sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career, Receptel en Express Medical

Wij zijn een team

Unique staat aan de basis van en is onderdeel van USG People, een vaste waarde in het Europese HR-landschap. Naast Unique, huisvest USG People nog enkele brands waaronder Start People, Solvus, Secretary Plus en USG Professionals. Op die manier wordt een breed kennisplatform mogelijk gemaakt, over de landsgrenzen heen.

Sinds kort maakt USG People nv op zijn beurt deel uit van het Japanse Recruit, een van de grootste HR-dienstverleners ter wereld die elk jaar blijft groeien en uitbreiden. De samenwerking met Recruit is een logische stap in het succesverhaal van de groep. Daarbij staat de mens steeds centraal. Empowerment en het schenken van vertrouwen aan medewerkers zijn hierbij cruciale factoren. Deze lopen als een rode draad door de geschiedenis van ons bedrijf.