Bij Express Medical gaat het hard, heel hard zelfs. En voor jou kan het ook hard gaan. Vandaag zit je uit te rusten in je tent op een berg in een zonnig oord. Maar morgen zit je al te shinen op je nieuwe job. Je start misschien als Business Manager of Recruitment Consultant. Maar waar je naartoe gaat? Dat kan je alleen maar ontdekken. Want bij Express Medical kan je ook hard groeien. Op professioneel vlak en op persoonlijk vlak. Droomjob? Check!

We zoeken nieuwe medewerkers voor
onze nieuwe vestigingen.

Over Express Medical

Express Medical is een bedrijf met een heldere missie, een rijke geschiedenis en een nationaal netwerk aan kantoren. Express Medical is in België jouw HR-partner voor de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren en projectstaffing. We bieden oplossing op maat voor partners én kandidaten. Terwijl jij zorgt voor anderen, zorgen wij voor jou.

Recruitment consultant

Zie jij het helemaal zitten om met je collega’s kandidaten écht te leren kennen? Je ontvangt hen in het Express Medical kantoor in jouw buurt. Met een koffietje of een theetje erbij. Als matchmaker ga jij op zoek naar de ideale kandidaten voor je klanten. En soms zit het net in de kleine details die vuurwerk doen ontstaan. Dat weet jij als geen ander. Jij gaat pas met een glimlach naar huis als je dé perfecte match gevonden hebt. Of na de apero op donderdagavond natuurlijk.

Solliciteer nu!

Business Manager

Heb jij heel veel zin om je eigen Express Medical kantoor uit te bouwen tot een parel? Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je hebt een team dat jou 100% steunt. En dat zo nu en dan zeker te vinden is voor een aperootje. Maar dat vooral samen met jou heel hard wil knallen. En het beste wil voor zowel klant als kandidaat. Daarom ben je ook zo trots op hen. Jouw rol? Alles in goede banen leiden, je kantoor echt op de kaart zetten en je team coachen en motiveren. En groeien natuurlijk. Maar dat komt vanzelf wel.

Solliciteer nu!

Ons supersnel sollicitatieproces

1. Telefonisch gesprek
1. Telefonisch gesprek
2. Online testen
2. Online testen
3. Sollicitatiegesprek
3. Sollicitatiegesprek
4. Contractvoorstel
4. ContractvoorstelOne team

Eén team van gedreven professionals, die een topservice bieden aan zowel kandidaten als klanten. Maar no worries, er is ook ruimte voor ontspanning, met toffe teambuildings of knallende feestjes. Unique is dé sneltrein naar een bloeiende carrière. Work hard, play hard!

Join our team


Ambition, dedication, motivation

Bij Express Medical kan je helemaal jezelf zijn. Je geeft dankzij jouw talent, ideeën en persoonlijkheid onze organisatie mee vorm. Express Medical biedt je als werkgever een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal. Bij ons sta jij centraal!

Join our team