Hip hip hoera! Express Medical verjaart en dat vieren wij graag met jou.

Dit jaar blazen wij 30 kaarsjes uit. Om deze gebeurtenis in de bloemetjes te zetten, gingen we langs bij enkele trouwe klanten en uitzendkrachten. Benieuwd naar hoe zij de samenwerking met Express Medical de voorbije jaren ervaarden, vroegen we hen een testimonial te maken. Hieronder het resultaat.


Innovatie en ontwikkeling voorop

Al 30 jaar zetten we ons in om jouw HR partner bij uitstek te zijn. Toen we in 1988 van start gingen, zag de sector er natuurlijk heel wat anders uit. Doorheen de jaren pasten we ons met volle overtuiging aan de laatste wetgevingen en evoluties aan. Ons gamma aan diensten werd op deze manier rijkelijk aangevuld en gevarieerd. 

Zo plaatsten we heel wat inhouse consultants bij onze klanten om een snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening te bekrachtigen. Daarnaast werd de focus op uitzendarbeid via onze specialisatie Medical Select uitgebreid met de rekrutering en selectie van gespecialiseerde profielen. En dan hebben we het nog niet gehad over ons laatste nieuwe stokpaardje: projectstaffing. 

Kortom, een hele reek aan ontwikkelingen. Dit steeds met het oog op datgene wat voor ons hét belangrijkste is: kandidaten, klanten én partners.

Om die reden hangen we niet enkel bij ons op het hoofdkantoor slingers op, maar zeggen we ook een welgemeende dank u wel aan al onze partners, klanten en kandidaten. Bedankt voor het vertrouwen dat we de afgelopen 30 jaar hebben gekregen. 

Cupcakes & Totebags

Omdat we deze bedanking kracht bij wilden zetten, staken we enthousiast de koppen bij elkaar en wisselden we wat ideetjes uit. Niet veel later stonden onze klanten te smullen van heerlijke cupcakes. Met behulp van enkele supervrouwen, ook wel bekend als onze Business Managers, brachten we namelijk tal van dozen rond bij onze toppartners. 

Ook op de kantoren van Express Medical wordt feest gevierd. Dit met oog op onze nieuwste kandidaten. Voor elke nieuwe inschrijving voorzien onze consultants namelijk een ‘Care Starters Kit’.  Een toffe goodiebag om vol energie en gezonde goesting aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Kom je mee vieren? 

Schrijf je nu in bij Express Medical en ontvang een Care Starters Kit ! * (*Actie van kracht na interview in een van onze kantoren. Niet geldig voor studenten en beschikbaar zolang de voorraad strekt.)

Zin in een samenwerking met Express Medical? Contacteer onze sales