Hip hip hoera! Express Medical bestaat 30 kaarsjes en dat vieren wij graag met jou.

In 2019 bestonden we 30 jaar. Om deze gebeurtenis in de bloemetjes te zetten, gingen we langs bij enkele trouwe klanten en uitzendkrachten. Benieuwd naar hoe zij de samenwerking met Express Medical de voorbije jaren hebben ervaren, vroegen we hen een testimonial te maken. Hieronder het resultaat.


Innovatie en ontwikkeling voorop

Al 30 jaar zetten we ons in om jouw HR partner bij uitstek te zijn. Toen we in 1988 van start gingen, zag de sector er natuurlijk heel wat anders uit. Doorheen de jaren hebben we ons met volle overtuiging aangepast aan de laatste wetgevingen en evoluties. Ons gamma aan diensten werd op deze manier rijkelijk aangevuld en gevarieerd.

Zo plaatsten we heel wat inhouse consultants bij onze klanten om een snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening te bekrachtigen. Daarnaast werd de focus op uitzendarbeid via onze specialisatie Medical Select uitgebreid met de rekrutering en selectie van gespecialiseerde profielen. En dan hebben we het nog niet gehad over ons laatste nieuwe stokpaardje: projectstaffing.

Kortom, een hele reeks aan ontwikkelingen. Dit steeds met het oog op datgene wat voor ons hét belangrijkste is: kandidaten, klanten én partners.

Om die reden hangen niet enkel op het hoofdkantoor slingers, maar zeggen we ook een welgemeende dank u wel aan al onze partners, klanten en kandidaten. Bedankt voor het vertrouwen dat we de afgelopen 30 jaar hebben gekregen.

 

Cupcakes & Totebags

Omdat we deze bedanking kracht wilden bijzetten, staken we enthousiast de koppen bij elkaar en wisselden we tal van ideeën uit. Niet veel later stonden onze klanten te smullen van heerlijke cupcakes. Met behulp van enkele supervrouwen, ook wel bekend als onze Business Managers, werden heel wat cupcakes rondgebracht naar onze toppartners.

Ook in onze eigen kantoren werd er feest gevierd. Dit met het oog op nieuwe kandidaten. Voor elke nieuwe inschrijving werd er door onze consultants een ‘Care Starters Kit’ voorzien: een toffe goodiebag om vol energie en gezonde goesting aan de nieuwe uitdaging te beginnen

Zin in een samenwerking met Express Medical? Contacteer onze sales