It’s the final countdown…

Nog heel even en het is eindelijk zover. Na vele slapeloze nachten, uren aan breingymnastiek en een koffie of 1000 ligt dat diploma bijna voor het grijpen. Een belangrijk stukje papier dat jou dichter bij jouw droomjob brengt.

Nu nog die droomjob scoren

Waarschijnlijk flitst er nu een hele rollercoaster vol verwachtingen van jouw toekomst door je hoofd! Rennend door de gangen van de spoedafdeling (#thrillseeker), vrolijk huppelend door de kraamafdeling of aan het hoofd van je eigen team verpleegkundigen?

Neen? Nog geen duidelijke toekomstvisie? Hé, ook dat is oké! Want of je nu op zoek bent naar een job als hoofdverpleegkundige, onderzoeker of liever nog even wil uittesten waar je passie ligt door aan de slag te gaan als projectverpleegkundige, Express Medical is always the answer! 

Dankzij jarenlange expertise in de paramedische sector zijn wij het hulpmiddel bij uitstek om jou aan je droomjob te helpen. Bij Express Medical sta JIJ centraal. Wij luisteren graag naar jouw wishlist en gaan op zoek naar een job die op jouw lijf geschreven staat.

Beginnen bij het begin (duuh)

Nog maar net in de startblokken van je opleiding? Ook dan is Express Medical je beste vriend. Wij begeleiden jou van studentenjob tot pensioen. Voor ieder wat wils dus.

Easy peasy

Meer dan dat is het niet. Makkelijk toch? Neem dus snel even je mobiele vriend en bel je favoriete kantoor om een afspraak te maken met één van onze super consultants. Zij gooien welwillend alles in de strijd om jou binnen de kortste keren een knaller van een job te bezorgen. 

Meteen inschrijven kan uiteraard ook.

 Just hit the button