Op de koffie bij Express Medical te Vilvoorde

Op 29 november organiseert Express Medical een eerste inschrijvingsdag voor verpleegkundigen en zorgkundigen die graag willen bijwerken in de regio Vlaams-Brabant. Onze consultants staan klaar met raad en daad, een kopje koffie, een lekker ontbijt EN last but certainly not least: een uitgebreide lijst met interessante jobs in de zorgsector.

Coffee is always a good idea

  • Coffee o clock: 29 november van 08u30u – 13u
  • Place to be: Leuvensesteenweg 248D, 1800 Vilvoorde
  • Inschrijven: antwerpen@expressmedical.be 

Schrijf je in

A job for breakfast

Wie weet loop jij straks niet enkel met een gevulde maag de deur uit, maar heb je er ook nog een leuke bijverdienste in de zorgsector bij!

Dankzij jarenlange ervaring in de zorgsector heeft Express Medical heel wat klanten in haar portfolio. Veel klanten betekent ook een variëteit aan dag opdrachten en dit van afwisselende aard. Wil je werken voor een ziekenhuis of liever aan de slag in een rusthuis of verzorgingscentra? Ervaring opdoen op de afdeling cardiologie, heelkunde of geriatrie? 

Als bijwerker bij Express Medical ziet elke dag er wat anders uit. De verschillende uitdagingen die op je pad komen, geven kleur aan jouw week. Goodbye routine! 

Your life, your rules

Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften jouw voorkeur dragen. Kortom, jij kiest! Dit creëert een omgeving waarin je jouw job(s), hobby’s en andere activiteiten naar wens kan combineren met een leuke bijverdienste. 

Schoolverlater? Welkom!

Nog geen ervaring achter jouw naam staan? Geen probleem. Grijp nu je kans!

Schrijf je in