shadow

Dé specialist in medische rekrutering

Vaste krachten? Tijdelijke handen? Studenten? Nachtraven? Evenveel werkregimes als functieomschrijvingen in de medische sector. Bij Express Medical kennen we ze allemaal. Sterker nog: we vinden de geknipte kandidaten voor elk type medische job.

Flexibel samenwerken op 4 manieren

U bepaalt helemaal op welke manier we samenwerken en voor welke jobs we gaan:
Wil u een zwangere collega vervangen? Een vaste aanwerving laten voorafgaan door een tijdelijke testperiode? Dan is uitzendarbeid de perfecte optie.
Op zoek naar een witte raaf die u maar niet te pakken krijgt? Wij graven in onze databank en ruime achterban en komen met perfecte kandidaten op de proppen. Zonder exclusiviteitscontracten of fee vooraf.
Permanent nood aan tijdelijke krachten? Dan nemen wij dat proces graag helemaal in handen en zorgen we voor alles van werving tot handtekening.
Studenten tijdens weekends en zomermaanden zijn ideaal, maar de wetgeving is complex. Gelukkig kennen wij die op ons duimpje.

Onze troeven

Express Medical is dé specialist in werving en selectie van medisch personeel. We doen het al meer dan twintig jaar en werken volgens een gestroomlijnd proces.
Zoek een Express Medical kantoor in de buurt