shadow

Uitzendwerk in de medische sector? Gevonden!

Als uitzendkracht bij Express Medical heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt immers hoe vaak, hoe lang, waar en voor welke periode je wil werken. En wij vinden dan de perfecte job voor jou.

Vijf voordelen om als uitzendkracht aan de slag te gaan

  • Zekerheid – Je sluit een contract met ons, en krijgt je loon dus ook van ons. Dat staat elke week correct en op tijd op je rekening. Bovendien geniet je van dezelfde extralegale voordelen als je collega’s.
  • Flexibiliteit – Jij bepaalt wanneer je wil werken. Dat kan wekelijks of maandelijks verschillen, dat is geen probleem.
  • Ervaring – Wij hebben heel veel ervaring (meer dan 25 jaar) en jij krijgt er met elke nieuwe job ook heel wat bij. Zo groei je snel uit tot een top-professional.
  • Zicht op vast werk (als je dat wil) – Veel uitzendjobs bieden je de kans om vast aan de slag te gaan bij je nieuwe werkgever. Maar dat moet natuurlijk niet als je gesteld bent op je vrijheid.
  • Wij werken voor jou – Gedaan met zélf vacaturelijsten doorworstelen en eindeloos solliciteren. Wij selecteren de juiste jobs bij de juiste werkgevers voor jou!
Uitzendarbeid is perfect voor starters en studenten, en voor wie wat wil bijverdienen naast een andere job. Of gewoon voor professionals die kiezen voor flexibiliteit en vrijheid en veel ervaring willen opdoen.

Zoek je toch nog iets anders?

Express Medical is jouw partner voor jobs in de medische sector.

Zoek een Express Medical kantoor in de buurt
Uitgebreid vacatures zoeken